joi, 5 noiembrie 2009

Marea conspiratie a GRIPEI

"Alimentaţia, injecţiile şi poruncile se vor combina încă de la cea mai fragedă vârstă, pentru a produce personalitatea şi credinţele pe care autorităţile le consideră dezirabile, iar orice critică serioasă la adresa puterii va deveni imposibilă din punct de vedere psihologic. Chiar dacă toţi vor fi nefericiţi, ei se vor considera fericiţi pentru că aşa le va porunci guvernul . (Bertrand Russel, gânditor şi politolog american contemporan)


Marea conspiratie a GRIPEI
7 iunie 2009

OMS a confirmat peste 5.000 de cazuri de imbolnavire de "gripa porcina", pana la mijlocul lunii mai. 61 de pacienti au murit. Datele cercetatorilor arata ca, in caz de pandemie, doua miliarde de oameni, adica o treime din populatia lumii, ar fi afectati. Oare virusul H1N1 a fost creat in laboratoare, pentru a spori profitul companiilor farmaceutice?

Un virus pentru criza economica

"Gripa porcina" a fost inclusa la bolile cu evolutie "atipica", ceea ce ridica intrebari cu privire la provenienta virusului H1N1. Ministrul sanatatii din Indonezia, d-na Siti Fadillah Supari, a "recidivat", declarand intr-o conferinta de presa ca nu exclude posibilitatea ca virusul H1N1 sa fi fost creat in laborator. Indonezia nu a raportat cazuri de gripa porcina, insa a fost afectata de gripa aviara, in 2003. In urma cu catva timp, Siti Fadillah a acuzat marile laboratoare de inginerie genetica din lume ca fabrica virusuri pentru a spori profiturile companiilor farmaceutice, grav afectate de criza mondiala. "Cert este ca raspandirea gripei porcine pe glob a condus la cresterea brusca a valorii actiunilor marilor companii farmaceutice", a subliniat ea. "Virusul prezinta o combinare de proprietati care ne indreptateste sa credem ca nu are o provenienta naturala." "Invinuitii de serviciu" sunt statele occidentale si, in primul rand, SUA. Focare de gripa porcina au fost semnalate in mai multe tari, printre care Australia, Noua Zeelanda, Coreea de Sud, Austria, Liban, Israel si SUA, epicentrul fiind descoperit in satul La Gloria, unde se afla una dintre cele mai mari crescatorii de porci din Mexic."

Citeste articolul intergral din NU VACCINURILOR !

Misterul gripei porcine :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu