joi, 6 octombrie 2011

Michelangelo al erei digitale

Imagine cu sigla Apple modificata de internauti

"Singurul mod de a fi cu adevărat mulţumit este să faci ceea ce consideri a fi un lucru extraordinar. Şi singura cale de a realiza ceva extraordinar este să iubeşti ceea ce faci.''


"Timpul vostru este limitat, aşa că nu-l irosiţi trăind viaţa altcuiva. Şi, cel mai important, aveţi mereu curajul să vă urmaţi inima şi intuiţia.''
Steve Jobs, fondator Apple

"Dragostea este ca un puzzle: greu de asamblat, însă minunat atunci când toate piesele sunt aşezate cum trebuie." (ultimul mesaj postat pe contul său de Twitter în urmă cu două zile) .

Steve Jobs a murit în noaptea de miercuri spre joi. Cancerul a fost nemilos cu geniul Apple, transformându-l, în opt ani, dintr-un bărbat puţin plinuţ în omul aproape ca o umbră care şi-a dat demisia din funcţia de CEO al Apple, în 24 august.


Steven Paul Jobs (n. 24 februarie 1955, d. 5 octombrie 2011) a fost cofondatorul și CEO-ul (directorul general) al firmei Apple Computer, precum și CEO al firmei Pixar, până la achiziția acestui studio de animație de către compania Disney. A fost cel mai mare acționar al companiei Disney [3] și membru în consiliul de directori ai Disney. Jobs este considerat ca fiind cel mai influent personaj atât din industira calculatoarelor cât și în industria divertismentului.


Sursa : Wikipedia , Adevarul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu