miercuri, 20 ianuarie 2010

Flacara violet




Parafrazandu-l pe Bill Gates
"Daca nu esti pe internet , nu existi" , as spune - daca nu vorbesti de flacara violet , nu ai blog !

Ce-i de fapt flacara violet ?


"Flacara Violet reprezinta esenta uneia dintre cele sapte mari raze de vindecare. La fel cum lumina soarelui trece printr-o prisma refractandu-se in cele sapte culori ale curcubeului si lumina spirituala se manifesta sub forma a sapte raze fiecare avand culoarea, frecventa si calitatea Constiintei Hristice. Raza violeta este cunoscuta sub numele de ”a saptea raza”, iar atunci cand o invocati ea va cobori in inima dumneavoastra unde va forma Calitatile Hristice ale compasiunii, iertarii, dreptatii, libertatii dar si transmutarii.

Suveranul si pastratorul celei de a saptea raze este cunoscut ca fiind Saint Germain. De fiecare data cand folosim Flacara Violeta ii solicitam ajutorul in mod direct. Iar ca si raspalta pentru faptul ca apelam la minunata sa energie primim numeroase daruri spirituale din partea acestuia : fie bucurie, fie noi idei de creativitate, fie inspiratie sau chiar intuitie. De peste 75 de ani energia flacarii violete a lui Saint Germain ne-a pregatit pentru a intra in era varsatorului, o epoca a pacii, libertatii si iluminarii pentru umanitate. Dar invataturile secrete ale aceastei energii extrem de rafinate au vazut lumina zilei pentru prima data abia in 1932 de catre scriitorul Guy Ballard atunci cand Saint Germain a aparut in viata acestuia si i-a oferit notiunile de baza despre Flacara Violeta.

Printre beneficiile aduse de utilizarea Flacarii Violete amintim:

Purificarea campului energetic
Eliminarea emotiilor si energiilor negative
Transmutarea energiei de vibratie joasa in energie superioara
Reorganizarea corpurilor energetice la nivel atomic si molecular
Cresterea imunitatii organismului
Ridicarea frecventei energetice
Cresterea constientei spirituale
Dezvoltare spirituala accelerata

Cum se poate accesa Flacara Violeta ?

Exista doua metode reprezentative , total diferite una de cealalta, prin care Flacara Violeta poate fi accesata si folosita: fara initiere si cu initiere.
Prima metoda care este mai simpla, mai usoara, cunoscuta pentru a accesa Focul Violet este cea in care va veti insusi diverse afirmatii , invocatii, mantre alaturi de vizualizari si meditatii ce va vor oferi posibilitatea de a lucra cu energia Flacarii Violet. Aceasta metoda nu are la baza initierile si simbolurile pentru a accesa Flacara Violeta si se va baza destul de mult pe ceea ce ati primit anterior dar si pe munca dumneavoastra energetica depusa pana in acest moment.
..."


Citi continuarea articolului si multe alte lucruri interesante pe Reiju.org (sursa)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu