joi, 2 decembrie 2010

1 Decembrie intre parada si doliu



"Chiar si de ziua ei, Romania a fost tratata de actuala Putere in spiritul de­mo­­cratic al sfidarii Constitutiei si proto­co­lului de stat. In absenta presedintelui Basescu, plecat la Astana, la summitul OSCE, dar nu si a celui de-al doilea om in stat, presedintele senatului Mircea Geoana, premierul Boc si-a arogat drep­tul de a trece in revista garda de onoare prezenta la Arcul de Triumf, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Gestul pre­mierului a fost recompensat pe masura de cei peste 2.000 de romani prezenti la eveniment, huiduielile acestora trimi­tan­du-l pe Emil Boc, inca o data, pe linia de centura a istoriei. Ce-i drept, tot ieri, premierul a inaugurat tronsonul de 20 de kilometri, Chitila-Voluntari, al Cen­turii de nord a Capitalei, unde a tinut sa precizeze ca urarile de bine ce i-au fost adresate de romani la Arcul de Triumf nu sunt decat „o expresie a democratiei“. "

Sursa (foto si comentariu) : Financiarul.com

"Europarlamentarul roman de origine maghiara Laszlo Tokes a declarat ca Ziua Nationala a Romaniei e zi de doliu pentru maghiari, iar urmarile Tratatului de pace de la Trianon, prin care Ungaria ceda Romaniei Transilvania, se fac inca simtite si trebuie remediate."

Citeste articolul integral in Ziare.com (sursa) .

Uita probabil , europarlamentarul , ca ramanii erau in arcul carpatic , pe vremea cand ungurii mancau carne uscata de sub sa (cititi sha) prin Asia .

Oare institutiile statului nu ar trebui sa se autosesizeze ?

Pana la urma romanii au ce-au votat : paine si circ !
Unde esti tu , Tepes Doamne !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu