vineri, 27 mai 2011

Si totusi, unde e iubirea?

IUBIREA E IN TINE . A fost tot timpul acolo si e singurul loc unde va fi. Si atunci cand nu simti iubire e pentru ca ti-ai acoperit iubirea din tine cu gunoaiele existentei de zi cu zi si doar de tine depinde sa iti misti fundul si sa incepi sa faci curat printre gunoaie pana cand vei face iubirea din tine sa straluceasca din nou.

Iubirea e in tine atunci cand citesti o carte care iti place, cand te uiti la filmul sau serialul preferat, cand mergi in excursie si esti in mijlocul naturii tragand pe nas aerul oxigenat al padurii sau cel sarat al marii si toate problemele de acasa par departe. Cand asculti muzica preferata, cand esti cu prietenii din copilarie si radeti de toate amintirile. Iubirea e in tine atunci cand iti spune :” devino maxim din ceea ce poti sa devii”. Iubirea e cand alergi pe banda sau pe strada sau tragi de fiare la sala sau faci orice sport pentru ca iubirea iti spune :” Iubeste-te! Vreau sa ai un corp frumos si sanatos”. Iubirea e in tine cand te duci sa mangai un caine sau o pisica. Iubirea e in tine atunci cand stii ca meriti tot ce e mai bun in viata asta si iubirea e in tine cand faci ceva cu pasiune si uiti cum trece timpul. Iubirea e in tine cand practici hobby-urile Iubirea e in tine cand iti imbratisezi parintii si bunicii si ii ierti pentru toate greselile pe care le-au facut fata de tine pentru ca atat au stiut la vremea lor.

Iubirea e in tine cand te uiti in ochii persoanei pe care o iubesti si ii spui:” Te iubesc” fara sa iti pese de reactia ei si fara sa ai NEVOIE de ceva in schimb.

Cu lucrurile de mai sus iti incarci bateriile cu iubire pentru ca doar cand ai iubire in tine poti sa oferi iubire si sa simti iubire.

Cand vrei sa ti se dea iubire, e cazul sa te uiti din nou la lista de mai sus si sa iti incarci bateriile de iubire pentru ca daca nu ai rezervoarele tale pline, oricat de multa iubire vei cere lumii, tot timpul te vei simti gol pe dinauntru, trist, nefericit si lipsit de iubire.

Iar iubirea sta in tine, asteptand sa o descoperi :)

Si partea cea mai interesanta e ca atunci cand descoperi iubirea din tine, vei avea incredere maxima in tine pentru ca vei stii ca nu ai nimic de luat de la cei din jur ci ai doar de oferit.

Un articol scris cu multa iubire,

Pera Novacovici

Citeste articolul integral in sursa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu