sâmbătă, 25 septembrie 2010

Cine seamana vant culege furtuna

Pe de altă parte, Traian Băsescu culege ce a semănat. Limbajul folosit de el în spaţiul public a dus la o creştere nepermisă a violenţei verbale în întreaga societate. Fiecare spune `păi dacă preşedintele poate, de ce nu pot şi eu vorbi aşa?`. Să ne amintim numai de `ţiganca împuţită`, de `găozar`, mai recent de `maimuţică`, sau de invitaţia adresată unei ziariste să se urce pe masă pentru resuscitare.
...
Revenind la mitingul poliţiştilor, sunt curioasă cum va fi dialogul cu Traian Băsescu, dacă el va mai avea loc. Poate preşedintele va completa sloganul de stadion cu `vă f.. în nară`. Şi nimeni nu va putea să riposteze. (Corina Dragotescu)
...
Orgoliu prezidenţial după protestele poliţiştilor: Băsescu a renunţat la poliţiştii de la circulaţie pentru coloanele prezidenţiale .
Preşedintele Traian Băsescu a renunţat, de vineri ora 17:00, la serviciile Poliţiei Rutiere pentru coloanele prezidenţiale. Şeful statului a luat această decizie după protestul poliţiştilor de ieri. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Valeriu Turcan. (Silvana Chiujdea)


Sursa

Si de la un greu al presei ...

Naşule, vezi că ţi-au venit colindătorii!



Nu mai faci băi de mulţime, viteazule. Te-ai ghemuit sub pilotă, în spatele zidurilor groase. Puşca şi cureaua lată, ce bărbat erai odată. Erai Zeus, te făleai cu adulaţia supuşilor. Azi, doar câteva mii de oameni strigă în stradă că eşti javră ordinară. Îţi cer să ieşi afară. Iar ţie ţi-e frică să nu te strivească dragostea poporului suveran.
Victor Ciutacu (sursa)

Unii fluiera in biserica si vacarul se supara pe sat !

Gata cu politica ! Pierdem timpul inutil .


Editam postarea si am fost surprins de citatul zilei .
Coincidenta ?



-.-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu